014 96 00 99 info@goedbeveiligd.be
Videofonie - Goedbeveiligd.be

Videofonie

Videofonie staat voor meer veiligheid en comfort. Belt er iemand bij je aan? Dan kun je die persoon zien én ermee spreken vóór je de deur of toegangspoort vanuit de veilige omgeving van je woning of kantoor opent. Zo schenk je jezelf met videofonie meer gemoedsrust, meer veiligheid en veel gebruiksgemak.

Parlofonie

Goedbeveiligd.be staat ook voor je klaar als je kiest voor een parlofoon. We helpen je met ons professionele advies graag om de juiste keuze uit de verschillende mogelijkheden te maken.

Overzichtelijk beeld

De kwaliteitsvolle videofoons van Goedbeveiligd.be zijn uitgerust met een panoramische camera. Zo heb je altijd een overzichtelijk beeld van de situatie. Bovendien is het mogelijk om met zo’n camera in en uit te zoomen, of een foto of video te maken en die op te slaan in het ingebouwde geheugen.

Oproepen ontvangen en deuren openen met je smartphone

Gaat de bel als je er niet bent? Dan kijk je op je smartphone of tablet wie er aan je deur of poort staat. Wil je die persoon toegang tot je woning of kantoor geven? Dan druk je gewoon op de knop op het scherm van je smartphone of tablet om de deur of poort op afstand te openen.

Uitgebreid beveiligingssysteem

Videofonie gaat verder dan toegang. Een videofoon is geen alleenstaand element. Je kunt je videofoon ook koppelen aan externe camera’s of rookmelders. Zo gebruik je videofonie om je veiligheid te verhogen en wordt je videofoon een uitgebreid beveiligingssysteem.

REKEN OP GOEDBEVEILIGD.BE VOOR JOUW videofonie

We gaan samen met jou op zoek naar het optimale videofoniesysteem. Want elk huis, elke winkel en elk bedrijf is uniek.

Hoe doen we dat?

Onze aanpak voor Videofonie in 5 stappen

  1. Je neemt contact met ons op.
  2. We gaan met je rond de tafel zitten om je behoeften te bespreken en je woon- en/of werksituatie te analyseren.
  3.  Je krijgt van ons advies op maat.
  4. Je ontvangt een heldere offerte.
  5. We zorgen voor een vlotte installatie.

Wil je je veiligheid en comfort verhogen met videofonie? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens bij ons langs in Grobbendonk.

Videofonie offerte