014 96 00 99 info@goedbeveiligd.be
Toegangscontrole voor bedrijf - Goedbeveiligd.be

Toegangscontrole

Een gemakkelijke, efficiënte en totale controle over de toegang tot jouw bedrijf. Dat krijg je als je kiest voor toegangscontrole van Goedbeveiligd.be. Want daarmee bepaal je heel eenvoudig wie toegang heeft tot welke plaatsen in je onderneming.

Toegangscontrole = geen sleutel nodig

Kies je voor toegangscontrole? Dan kun je afscheid nemen van je sleutels. Want dankzij je toegangscontrolesysteem openen jij, je medewerkers en eventuele bezoekers de deuren en poorten van je bedrijf met een badge of via een codeklavier. Zelfs toegangscontrole via biometrische systemen – zoals vingerafdrukken, iris- of palmscanning of gezichtsherkenning – is mogelijk.

De voordelen van toegangscontrole

Minder kosten

Raakt een sleutel verloren? Dan moet je alle sloten van je deuren en poorten vervangen. En dat is een kostbare zaak. Heb je toegangscontrole en raakt iemand zijn badge kwijt? Dan kun je heel eenvoudig die badge blokkeren.

Als je toegangscontrole in combinatie met camerabewaking gebruikt, kun je de vinder of dief bovendien filmen wanneer die een geblokkeerde, gevonden of gestolen badge gebruikt.

Integreerbare toepassing

Toegangscontrole kun je ook integreren in andere systemen, zoals camerabewaking of een alarmsysteem. Zo kun je bijvoorbeeld met nummerplaatherkenning een slagboom of poort laten opengaan als er een auto of bestelwagen aangereden komt.

Meer veiligheid

Een kopie maken van een sleutel is een koud kunstje. Installeer je een systeem via toegangscontrole? Dan schakel je dat veiligheidsrisico uit.

Flexibel systeem

Een systeem van toegangscontrole is ook heel flexibel. Wil je de rechten op toegang van een medewerker uitbreiden of beperken? Dan kan dat eenvoudig en snel.

Oplossingen op maat

Er zijn veel mogelijkheden voor toegangscontrole. Met ons deskundige advies vind je altijd de optie die helemaal past bij je situatie, behoeften en budget.

REKEN OP GOEDBEVEILIGD.BE VOOR JOUW toegangscontrole

We gaan samen met jou op zoek naar de optimale toegangscontrole. Want elk huis, elke winkel en elk bedrijf is uniek.

Hoe doen we dat?

Onze aanpak voor toegangscontrole in 5 stappen

  1. Je neemt contact met ons op.
  2. We gaan met je rond de tafel zitten om je behoeften te bespreken en je woon- en/of werksituatie te analyseren.
  3. We maken een inplantingsplan voor je toegangscontrole op.
  4. Je ontvangt een heldere offerte.
  5. 5. We zorgen voor een vlotte installatie.

Verzeker je van totale controle over de toegang tot je bedrijf en kies voor toegangscontrole. Neem gerust contact met ons op of kom eens bij ons langs in Grobbendonk.

Toegangscontrole offerte