014 96 00 99 info@goedbeveiligd.be

Onderhoud van je alarmsysteem

Regelmatig onderhoud is een must voor een goed werkend alarmsysteem. Want je alarmsysteem bestaat uit verschillende onderdelen die een check-up nodig hebben om optimaal te blijven functioneren.

Jaarlijks onderhoud van je alarmsysteem

Heeft Goedbeveiligd.be bij jou een alarmsysteem geïnstalleerd? Dan komen we jaarlijks bij je langs om het onderhoud uit te voeren. Je hoeft daarvoor niets te doen. Wij houden het tijdstip voor je onderhoud nauwkeurig bij. Zodra dat moment eraan komt, nemen we zelf contact op om een afspraak te maken.

Heb je een alarmsysteem dat wij niet geplaatst hebben en ben je op zoek naar een partner voor het onderhoud? Dan kun je ook bij ons terecht.

Grondig en preventief onderhoud

Tijdens een onderhoud van je alarmsysteem gaan we grondig en preventief te werk.

  • We testen alle onderdelen.
  • We controleren de back-upbatterij.
  • We maken alle sensoren en detectoren stofvrij.
  • We lossen gebreken op.
  • We geven advies over nuttige aanpassingen en/of vervangingen.

Zodra we een onderhoud van je alarmsysteem uitgevoerd hebben, krijg je van ons een verslag van onze bevindingen en de uitgevoerde werkzaamheden.

Ook onderhoud voor camerabewaking

Als je je woning, winkel of bedrijf met camera’s beveiligt, kun je ook voor het onderhoud van je camerabewakingssysteem op ons rekenen. We kijken dan minstens vier keer per jaar op afstand of je installatie nog in orde is en alle camera’s nog scherpe beelden maken.

Zijn er herstellingen of aanpassingen nodig? Dan maken we een afspraak met jou om die ter plaatse te komen uitvoeren.

Wil je meer weten over het onderhoud van je alarmsysteem of camerabewaking? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens bij ons langs in Grobbendonk.