014 96 00 99 info@goedbeveiligd.be
Kwaliteitsvol Alarmsysteem om je woning, winkel of bedrijf te beveiligen - Goedbeveiligd.be

Alarmsystemen

Voorkomen is beter dan genezen. Laat daarom een alarmsysteem in je woning, winkel of bedrijf installeren. Want met een alarmsysteem – dat je zelfs met je smartphone kunt bedienen – breng je potentiële ongewenste bezoekers op andere gedachten en laat je inbrekers op de vlucht slaan.

Kortom: een alarmsysteem is – zeker in combinatie met camerabewaking – de ideale beveiliging en een efficiënte manier om je eigendom te beschermen.

Altijd goed beveiligd

Het kwaliteitsvolle alarmsysteem dat we bij jou plaatsen, bestaat uit:

  • een centrale
  • één of meerdere bedieningspanelen (of bediening via een app op je smartphone)
  • sensoren en magneetcontacten
  • één of meerdere binnen- en buitensirenes

De centrale is het hart van je alarmsysteem en voorziet je sensoren van stroom. Valt de elektriciteit uit of verhindert iemand opzettelijk de toevoer? Dan voorziet een batterij je centrale, klavier en sensoren voor minstens 48 uur van elektriciteit. Zo is je woning, winkel of bedrijf altijd goed beveiligd.

Alarmsysteem met verschillende sensoren

Er bestaan verschillende soorten sensoren voor detectie. Je behoeften en situatie bepalen welke sensoren het meest aangewezen zijn voor jouw alarmsysteem.

PIR-sensoren

PIR-sensoren zijn passieve infraroodsensoren die warmte detecteren.

DUAL-sensoren

DUAL-sensoren sturen voortdurend impulsen uit die weerkaatsen op alle objecten in de kamer. Verandert de reboundtijd? Dan betekent dat dat er een object van plaats veranderd is. Is ook het PIR-element geactiveerd? Dan treedt het alarm in werking.

PET-sensoren

PET-sensoren zijn ideaal voor ruimtes waarin kleine kinderen en huisdieren komen. Deze sensoren sturen alleen een signaal naar de centrale als ze een persoon of dier van meer dan 25 kilo detecteren.

Magneetcontacten

Magneetsensoren zijn contacten aan je ramen en deuren. Wordt er ongewenst een raam of deur geopend? Dan verbreekt het contact en gaat het alarm af.

Glasbreuksensoren

Glasbreuksensoren zijn microfoons die het geluid van glasbreuk opvangen en vervolgens het alarm in werking doen treden.

Buitendetectoren

Met buitendetectoren beveilig je een perimeter. Je kiest tussen buitendetectoren die beweging detecteren of een virtueel hekwerk van vier of acht stralen. Zodra er iemand door de stralen loopt, gaat het alarm af.

Rook-, water- en CO2-sensoren

Dit type sensoren wordt ook vaak in een alarmsysteem geïntegreerd. Het voordeel? Je alarmsysteem voorziet de sensoren van elektriciteit, zodat je niet hoeft te investeren in afzonderlijke batterijen. Is je alarmsysteem aangesloten op een meldkamer? Dan krijg je een melding wanneer een van deze sensoren geactiveerd wordt.

Aansluiting van alarmsysteem op een meldkamer - Goedbeveiligd.be

Optionele aansluiting van je alarmsysteem op een meldkamer

Welke sensoren je ook kiest, zodra je alarm in werking treedt, loeien de sirenes. Laat je je alarmsysteem aansluiten op een meldkamer? Dan handelt een externe beveiligingsfirma elk alarm voor je af. Je spreekt op voorhand af welke actie de meldkamer moet nemen in geval van een alarm.

Valt de stroomtoevoer naar je alarmsysteem weg? Ook dan neemt de meldkamer contact met je op. Bij een rook- of brandalarm verwittigt de meldkamer de brandweer.

24/7-service

Heb je een technisch probleem met je alarmsysteem? Dan staan wij 24/7 voor je klaar om je te helpen. Lukt het niet om het probleem op afstand op te lossen? Dan komen we snel bij je langs.

REKEN OP GOEDBEVEILIGD.BE VOOR JOUW ALARMSYSTEEM

We gaan samen met jou op zoek naar het optimale alarmsysteem. Want elk huis, elke winkel en elk bedrijf is uniek.

Hoe doen we dat?

Onze aanpak voor alarmsystemen in 5 stappen

  1. Je neemt contact met ons op om je wensen en behoeften te bespreken.
  2. We komen bij je langs om de situatie te bekijken, of je bezorgt ons een plan van je woning, bedrijf of winkel.
  3. Je krijgt van ons advies op maat.
  4. Je ontvangt een heldere offerte.
  5. We voeren de installatie uit.

Wil je je woning, winkel of bedrijf beveiligen met een kwaliteitsvol alarmsysteem? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens bij ons langs in Grobbendonk.

Alarmsysteem offerte