Waarom bent u bij GOEDbeveiligd terecht gekomen?

Waarschijnlijk omdat u zocht naar GEM Security. Vanaf 1 oktober 2023 werken GOEDbeveiligd en GEM Security samen. Klanten van GEM Security genieten voortaan van de jarenlange ervaring, persoonlijke aanpak en uitgebreide vakkennis van GOEDbeveiligd.

GEM Security uit Kasterlee en GOEDbeveiligd uit Grobbendonk zijn twee Kempense beveiligingsbedrijven die elkaar al jarenlang kennen. Op 1 oktober 2023 heeft GEM Security ons gevraagd om hun klantenportefeuille over te nemen en hun cliënten mee te ondersteunen.

GOEDbeveiligd onderhoudt uw alarminstallatie

GOEDbeveiligd focust zich in eerste instantie op het gedetailleerd in kaart brengen van alle bestaande installaties van GEM Security. Verder zorgen we voor de correcte opvolging van de data voor het verplicht jaarlijks onderhoud.

Daarbij testen we alle elementen in de installatie 100%. Denk aan de batterijen in de centrale en de sirenes, sensoren, rookmelders en magneten, maar ook watercontacten, temperatuuralarmen en telefonisch meldingen.

We trachten hierbij de gemaakte afspraken met GEM Security na te leven waar mogelijk. Eventueel doen we aanbevelingen waar verbeteringen mogelijk zijn en demonstreren we u de nieuwste technologieën.

Plan nu uw jaarlijks onderhoud in