Ik wil een vrijblijvende offerte!

 

Wij beveiligen jouw woning.

Goedbeveiligd.be is een erkende installateur van hoogwaardige alarmsystemencamerabewakingssystemenbranddetectievideofonie en toegangscontrole. We zijn een klein bedrijf uit de Kempen met meer dan dertig jaar ervaring. Onze kleinschaligheid vormt – samen met onze deskundige dienstverlening – onze grootste troef.

Wij zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van draadloze alarmsystemen op maat. Onze draadloze systemen kunnen volledig bediend worden met jouw smartphone. Ook alle meldingen en camerabeelden komen direct op jouw mobiele telefoon binnen. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij een detectie door een bewegingscamera in een bepaalde zone. Wij denken altijd graag mee met onze klanten om op zoek te gaan naar de best mogelijke oplossing voor jouw woning. Klanttevredenheid staat bij ons voorop!

ACTIE – €100 KORTING OP JOUW EERSTE DRAADLOZE BEWEGINGSCAMERA

Als je voor 31/12/2022 beslist om een draadloze alarminstallatie te laten installeren door Goedbeveiligd.be, dan ontvang je maar liefst €100 korting op je eerste draadloze bewegingscamera! Twijfel dus niet en vraag nu alvast jouw vrijblijvende offerte op!

Afbeelding van onze draadloze oplossing voor jouw alarmsysteem

PERSOONLIJKE SERVICE

We staan voor kwaliteitsvolle installaties, duidelijke afspraken en een persoonlijke aanpak. Bij ons ben je geen nummer. Je krijgt een vast aanspreekpunt: een expert die je situatie, noden en wensen door en door kent. Zo ben je altijd zeker van oplossingen die helemaal passen bij je woning, winkel of bedrijf.

HOOGWAARDIGE AFWERKING

Goedbeveiligd.be is jouw partner voor een betrouwbare en complete beveiliging van je huis of pand. We besteden veel aandacht aan een mooie afwerking en voeren al onze installaties uit met veel respect voor je eigendom. Kwaliteit en nauwkeurigheid staat centraal in alles wat we doen.

ONTZORGEN VAN A TOT Z

Ook na de installatie van je systeem kun je bij ons terecht. Onze 24/7-service is de garantie op snelle hulp als je een technisch probleem hebt met je alarmsysteem of camerabewaking. Bovendien kun je ook voor het onderhoud van je systemen op ons rekenen.

Ik wil een vrijblijvende offerte!