Verhoog je veiligheid: laat je alarm- of brandsysteem aansluiten op een meldkamer!

  • Een 24/7-opvolging van elke melding
  • Een snelle contactname met de juiste mensen en hulpdiensten
  • Een onmiddellijke detectie van technische problemen

Een alarmsysteem en een branddetectiesysteem zijn zoals een ideale waakhond. Ze houden dieven op afstand en melden elke vorm van gevaar. Maar wil je genieten van absolute gemoedsrust? Laat dan je alarmsysteem en/of brandalarm aansluiten op een meldkamer. Want die onderneemt bij elke melding meteen actie.

 

Procedure afspreken

Als je alarmsysteem of brandalarm aangesloten is op een meldkamer, dan volgt een externe bewakingsfirma elke melding op. Op het moment van de aansluiting bepaal je per melding welke procedure de meldkamer moet volgen en wie ze op de hoogte moeten brengen. Jou, je buren, een familielid, vrienden of zelfs rechtstreeks de politie of de brandweer.

 

Ook bij technische problemen

Een melding omvat meer dan een poging tot inbraak of een detectie van een (potentiële) brand. Ook een sabotage van een systeem of een technisch probleem, zoals een telefoonlijn- of batterijfout, worden onmiddellijk gemeld.

 

Snel opgelost

Gaat het om een technisch probleem? Dan heeft je aansluiting op een meldkamer het voordeel dat je de meldkamer kunt vragen om je installateur daarvan op de hoogte te brengen. Zo kan die snel reageren en de nodige actie ondernemen om het probleem op te lossen. Goedbeveiligd.be staat 24/7 klaar om technische problemen aan te pakken.

 

Schenk jezelf ook honderd procent gemoedsrust. Laat je alarmsysteem of brandalarm aansluiten op een meldkamer. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.